De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Extra show Ilse DeLange

15 maart 2019

Ilse DeLange kondigt vandaag extra shows aan voor haar nieuwe theatertournee. En ze komt ook nog een avond naar De Tamboer! De vorige keer net achter het net gevist? Koop dan nu snel kaarten, klik hier om direct te bestellen.

Ze behoort al sinds haar debuutplaat World of Hurt tot de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. De vele hitsingles, nummer één albums en prestigieuze awards volgden elkaar in hoog tempo op. Met The Common Linnets wist ze de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival te behalen, waarna een nummer één hit volgde in maar liefst veertien landen!

Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville. Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de geprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. Dat betekent dat we heel veel nieuwe muziek gaan horen in het theater. Maar natuurlijk zal Ilse ook haar grote, bekende hits laten horen.