De Tamboer

Ernst & Bobbie, Kruistocht in Spijkerbroek en meer

30 april 2018

De laatste nieuwe kindervoorstellingen van het nieuwe theaterseizoen zijn bekend! Bij wie kom jij gezellig langs? Durf je oog in oog te staan met een T-Rex? Kruip je in de geheimzinnige grotten van Grok 'm Gar? Of reis je mee naar de sprookjeswereld van Aladdin? Bekijk snel welke nieuwe voorstellingen er zijn geboekt, of bestel direct kaarten. 

Mega Sintshow - 28 november

Kom naar de nieuwe razend populaire Mega Sint Show! Een groot feest boordevol hits, een spannend verhaal en natuurlijk jouw Youtube-helden Party Piet Pablo en Love Piet, die gaan trouwen. Als de jaloerse Meneer van Driel geen roet in het eten gooit ten minste. Na afloop is er een Meet & Greet. Lees verder.

Jurassic Revenge 5+ - 30 december

Stoere jongens en meisjes opgelet! Het Dino-tijdperk is afgesloten, maar bij Jurassic Revenge kom je toch echt oog in oog te staan met levensgrote dinosaurussen. Saartje neemt je mee naar het museum voor oudheden, waar ze gefascineerd stilstaat bij het skelet van de grote T-Rex. Voordat je het weet beland je in een onwerkelijke reis tussen prehistorie en heden. Lees meer.

Geheimzinnige grotten van Grok 'm Gar 6+ - 24 februari

Hilbert valt onderweg naar het wereldkampioenschap goochelen plotseling in een diepe put. Hij belandt in de Geheimzinnige Grotten, waar de chagerijnige koning Grok heerst. Met hem wil je geen ruzie krijgen. Hoe tovert Hilbert zich hier nu uit? Bestel kaarten.

Aladdin 6+ - 9 maart 2019

In een betoverde stad probeert straatjongen Aladdin een mooie Arabische prins uit handen van een boze tovenaar te redden. Laat je betoveren door de magische wereld in deze nieuwe familiemusical van Theater Terra! Reserveer nu.

Clowns Kado - 24 maart 2019

Arno Huibers vertoont zijn mooiste, leukste, gekste clowneske pareltjes. De muzikale vuinisbak, een levende bezem, met stille trom, een feeërieke zeepbellenact en nog veel meer. Lachen maar! Meer info.

Kruistocht in Spijkerbroek 7+ - 20 april 2019

Het Nationaal Jeugd Musical Theater presenteert het tijdloze avontuur Kruistocht in Spijkerbroek, naar het beroemde boek van Thea Beckman. De vijftienjarige Dolf belandt via een tijdmachine in een kinderkruistocht in de Middeleeuwen. Met zijn moderne kennis probeert hij de kinderen te helpen. Bestel snel.

Ernst & Bobbie 3+ - 24 april 2019

Ernst & Bobbie reizen naar de jungle, want ze moeten een zeldzaam dier terugzetten in zijn natuurlijke omgeving. Het lijkt een makkie, maar natuurlijk gaat er van alles mis. Help jij Ernst & Bobbie om het avontuur tot een goed einde te brengen? Kaarten & info.

Oorlogsgeheimen 9+ - 3 mei 2019

De succesvolle voorstelling rondom het bekroonde boek van Jacques Vriens is terug in het theater! Tuur en zijn buurmeisje Maartje leven in 1943 in het door de Duitsers bezette Zuid-Limburg. Ze ontdekken dat de volwassenen vele geheimen voor hen bewaren… Bestel nu.

Paul van Loon 6+ - 26 mei 2019

Paul van Loon en zijn Andere Snuiters nemen je mee op een muzikale reis door zijn kinderboekenwereld. Daar kom je Dolfje, de Griezelbus, Foeksia en nog veel meer kleurrijke personages tegen. En na afloop zet Paul natuurlijk graag zijn handtekening in jouw boek! Kaarten & info.

Ssst de tijger slaapt 2+ - 31 mei 2019

In deze voorstelling zie je de heldhaftige daden van een groepje kleine dierenvrienden, die het opneemt tegen een grote, woeste tijger. Hoewel, woest? Een grappige, muzikale voorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekertjes waarin niet alles is wat het lijkt. Lees meer.