De Tamboer

Dolly Dots met Sisters on Tour naar Hoogeveen

29 januari 2020

Vrijdag 4 december staan de Dolly Dots met Sisters On Tour in Theater De Tamboer! Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers trekken nog één keer de stoute schoenen aan en duiken samen met band de theaters in. De dames beloven een heerlijke show vol hits, maar kijken ook met de nodige zelfspot terug op hun bijzondere tijd als tieneridolen. Ze vertellen het verhaal achter het succes. Want hoe was het nou eigenlijk om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er allemaal achter de schermen? Waar de Dolly Dots ook kwamen, wat ze ook deden, het was altijd een krankzinnig circus.

Bestel hier direct kaarten

Sisters On Tour

Als groep waren ze een bezienswaardigheid. Ze groeiden samen op in een glazen kooi, waren op henzelf aangewezen, maar hadden altijd elkaar. De ouder wordende voormalige tieneridolen kijken met veel zelfspot terug naar die bijzondere tijd met elkaar in Sisters On Tour. Want er ging geen dag in hun leven voorbij zonder dat iemand over de Dots begint. Daarbij worden vaak vele herinneringen gedeeld én komt altijd de vraag: “Wanneer gaan jullie weer eens optreden?”
Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008, met een tour door alle concertzalen en uitverkochte Ahoyconcerten, overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar: een voor allen, allen voor een. Maar toen de dames in 2016 toch weer eens kort optraden bij de Toppers in de Arena, bleek dat hartverwarmend leuk. Daarom beloven de Dots nog één keer een intieme avond met al die mooie liedjes.