Dolly Dots - UITVERKOCHT

Sisters On Tour

vr 26 november 2021 20:15 Tamboerzaal

Fotograaf: Roger Neve

Het concert is uitverkocht! Er zijn nog enkele losse plaatsen, neem hiervoor contact op met onze kassa via 0528-280180.

Eindelijk: het verhaal van de Dolly Dots in het theater!

Als groep waren ze een bezienswaardigheid. Ze groeiden samen op in een glazen kooi, waren op henzelf aangewezen, maar hadden altijd elkaar. De ouder wordende voormalige tieneridolen kijken met veel zelfspot terug naar die bijzondere tijd met elkaar in Sisters On Tour. Want er ging geen dag in hun leven voorbij zonder dat iemand over de Dots begint. Daarbij worden vaak vele herinneringen gedeeld én komt altijd de vraag: “Wanneer gaan jullie weer eens optreden?”

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008, met een tour door alle concertzalen en uitverkochte Ahoyconcerten, overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar: een voor allen, allen voor een. Maar toen de dames in 2016 toch weer eens kort optraden bij de Toppers in de Arena, bleek dat hartverwarmend leuk.

Daarom trekken Patty Zomer, Angela Groothuizen, Esther Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla Kramers de stoute schoenen aan en gaan ze samen met band op theatertour. Geniet van de vele hits, maar hoor ook het verhaal achter het succes. Want hoe was het nou eigenlijk om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er allemaal achter de schermen? En hoe gingen de dames daarmee om? Want waar de Dolly Dots ook kwamen, wat ze ook deden, het was altijd een krankzinnig circus.

Geniet van deze intieme avond en nog één keer al die mooie liedjes!

Speeldata

vr 26 november 2021 20:15 Tamboerzaal


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 49,00

Deel via