De Wijk De Wereld  - 2023 in De Tamboer

Koop nu kaarten voor de voorstellingen van De Wijk De Wereld!

Wijklied over Wolfsbos

6 april 2023

De Wijk De Wereld

De Wijk De Wereld komt naar Hoogeveen en wordt De Tamboer het huis van Wolfsbos! De komende weken werken wijkbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van donderdag 11 tot en met zaterdag 13 mei te zien is in De Tamboer.

Kom in De Tamboer kennismaken met o.a. Mohammed, Jainy, Sasha, Rahf en Jacob. Zij zijn bewoner, vrijwilliger of student in de wijk Wolfsbos. Samen met nog vele anderen brengen zij hun verhalen en de verhalen uit de wijk tot leven met dans, theater, film en meer. Het is vanaf nu mogelijk om kaarten te reserveren voor deze voorstelling. Bestel jouw tickets voor de voorstelling via www.detamboer.nl. Bewoners uit de wijk krijgen korting!

Meer info & kaartverkoop: dewijkdewereld.nl / detamboer.nl

Mini-theater

1 april vond het allereerste minitheater van De Wijk De Wereld plaats. Tijdens deze middag hebben bewoners van Wolfsbos genoten van een gezellig middagprogramma vol muziek en theater. Zangeres Martijje zong haar wijklied, muziekjongleur Guido van Sounds Like Juggling gaf een muzikale workshop en ensemble De La Rose maakte er een muzikaal feestje van.

Donderdag 27 april is het minitheater nogmaals te vinden in Wolfsbos. Voor meer informatie volg De Wijk De Wereld Drenthe.

Nieuw lied over Wolfsbos

Het is traditie bij De Wijk De Wereld dat bij elke wijk waar ze hun intrek nemen een nieuw wijklied gemaakt wordt. Voor Wolfsbos heeft Martijje het lied geschreven. Afgelopen week is in Wolfsbos een videoclip opgenomen. Het resultaat is nu op onze socials en website te bekijken!