De Wijk De Wereld  - 2023 in De Tamboer

De Wijk De Wereld Drenthe

De Wijk De Wereld Hoogeveen

 

De Wijk De Wereld duikt samen met een club van professionele theatermakers de wijk Wolfsbos in Hoogeveen in! We staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van ons horen in het theater. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling. Het theater vormt een week lang het buurthuis van de wijk!

Kom op bezoek en maak kennis met Mohammed, Jainy, Sasha, Rahf, Jacob en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven met dans, theater, film en meer. De makers van deze editie zijn Sarah van der Meere, Eva van Barneveld, Alex Zomikidane & Tara Salahshor en Roel Tichelaar, onder artistieke leiding van Leonne de Jong.

De Wijk De Wereld vindt plaats van 11 t/m 13 mei. Mis het niet!

Kijk voor meer informatie op www.dewijkdewereld.nl

Speelschema in De Tamboer:

  • do 11 mei 2023 - 20.00 uur (try-out)
  • vr 12 mei 2023 - 20.00 uur (première)
  • za 13 mei 2023 - 14.30 uur en 20.00 uur

Slecht ter been?

De Wijk De Wereld speelt op verschillende locaties door het hele gebouw. Niet alle locaties zijn even toegankelijk met een rolstoel en voor mensen die slecht ter been zijn. Bent u slecht ter been of maakt u gebruik van een rolstoel, neem dan contact op met Hannelore via hannelore@dewijkdewereld.nl.