De Tamboer

Bohemian Rhapsody in De Tamboer

26 juni 2020

Welkom terug in het theater, wat hebben we je gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Welkom in de Tamboer-lounge!

Onze Tamboerzaal wordt omgetoverd tot lounge, waar je kunt plaatsnemen op onze gezellige bankjes of in de comfortabele stoelen. Directeur Pieter-Bas Rebers is blij: "Het is fijn dat we eindelijk weer iets kunnen organiseren. We hebben de afgelopen weken een nieuwe opstelling gemaakt voor de grote zaal, waarmee we ons publiek veilig en verantwoord kunnen ontvangen, zonder dat de sfeer verdwijnt. Op 10 en 11 juli vertonen we de film Bohemian Rhapsody om ons publiek aan de nieuwe opstelling te laten wennen. Na afloop mogen ze ons dan vertellen wat ze ervan vonden! Misschien zijn er nog wel verbeterpunten te vinden. Die feedback gebruiken we dan weer voor de voorstellingen vanaf september." 

Bohemian Rhapsody: een ode aan Queen en Freddie Mercury

Freddie Mercury vocht tegen stereotypes. Hij verbrijzelde het conventionele en groeide uit tot één van de meest geliefde entertainers ter wereld. In de bejubelde film Bohemian Rhapsody volgen we de opkomst van Queen aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Maar ook de uit de hand gelopen levensstijl van Freddie, die bijna resulteerde in het ineenstorten van de band. We zijn getuige van de triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Freddie, die de band naar één van de meest legendarische optredens uit de rockgeschiedenis leidt. 
De band legde tijdens dit proces de basis voor hun nalatenschap, die tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert, jong en oud!

Bestel hier kaartjes!