Bohemian Rhapsody - UITVERKOCHT

Een ode aan Queen

vr 10 juli 2020 19:30 Tamboerzaal film

za 11 juli 2020 19:30 Passagezaal film

Een ode aan Queen, hun muziek en uitzonderlijke zanger Freddie Mercury

Voor iedereen die deze must see film nog niet heeft gezien óf gewoon lekker nog een keer wil genieten... Bohemian Rhapsody!

Freddie Mercury vocht tegen stereotypes. Hij verbrijzelde het conventionele en groeide uit tot één van de meest geliefde entertainers ter wereld. In de bejubelde film Bohemian Rhapsody volgen we de opkomst van Queen aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Maar ook de uit de hand gelopen levensstijl van Freddie, die bijna resulteerde in het ineenstorten van de band. We zijn getuige van de triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Freddie, die de band naar één van de meest legendarische optredens uit de rockgeschiedenis leidt. 
De band legde tijdens dit proces de basis voor hun nalatenschap, die tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert, jong en oud!

Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
In De Tamboerzaal bevinden alle plaatsen zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Tamboerzaal en Passagezaal

De film wordt op vrijdag 10 juli vertoond in de Tamboerzaal ("Lounge-ticket") en op zaterdag 11 juli in de Passagezaal ("Normaal" ticket).  

Speeldata

vr 10 juli 2020 19:30 Tamboerzaal film

za 11 juli 2020 19:30 Passagezaal film


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 5,00
Normaal € 5,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 5,00
Normaal € 5,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 5,00
Normaal € 5,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 5,00
Normaal € 5,00

Deel via