Danny Vera - 2024

Bijgeboekt: Danny Vera

Bestel nu kaarten

6 december 2023

Bijgeboekt: Danny Vera

Op 28 maart 2024 is het zover, dan komt Danny Vera terug naar De Tamboer! Op 7 december 10.00 uur start de verkoop voor iedereen met een Tamboer-account. Op 8 december start de reguliere verkoop. Heb je nog geen account? Maak er hier gratis en gemakkelijk een aan.

Danny Vera

Danny is niet weg te denken uit de Top 2000, waar zijn hit Roller Coaster in 2020 met stip op #1 kwam. Wat je misschien nog niet wist over deze Middelburgse singer-songwriter, is dat hij al sinds zijn tienerjaren liedjes schrijft over het leven, de liefde en de dood.

Succes

Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock 'n' roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer. Dat horen wij natuurlijk graag in De Tamboer!

Bestel hier kaarten! (deze pagina is tot vrijdag 7 december 09.59 uur alleen zichtbaar voor accounthouders)

Veelgestelde vragen

Kaarten reserveren