Danny Vera - 2024

Danny Vera

DNA - Theatertour

do 28 maart 2024 20:00 uur
Wachtlijst
  • € 49,50inclusief

Danny Vera komt terug naar De Tamboer met band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers!

Danny is niet weg te denken uit de Top 2000, waar zijn hit Roller Coaster in 2020 met stip op #1 kwam. Wat je misschien nog niet wist over deze Middelburgse singer-songwriter, is dat hij al sinds zijn tienerjaren liedjes schrijft over het leven, de liefde en de dood.

Succes

Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis. De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock 'n' roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer. Dat horen wij natuurlijk graag in De Tamboer!

Concerten, theaters en meer

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider verkocht Danny Vera o.a. twee keer de Ziggo Dome uit en heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks soloconcerten in de Oostkerk in Middelburg. Daarnaast tourt hij graag langs de Nederlandse theaters. Met deze nieuwe theatershow zal hij muzikaal groots uitpakken! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.