De Tamboer

Start verkoop Bert Visscher

4 februari 2019

Bert Visscher komt dinsdag 28 en woensdag 29 januari 2020 (!) terug naar Hoogeveen met zijn show: Hij wordt vanzelf moe. De kaartverkoop start vandaag om 12 uur, klik hier om direct kaarten te bestellen.

Hij wordt vanzelf moe (Reprise!)

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij je mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. 

Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom? Nou ja, zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je.
En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles, op je afkomt rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant!