Bert Visscher - UITVERKOCHT

Hij wordt vanzelf moe - Reprise!

di 28 januari 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret

wo 29 januari 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret

UITVERKOCHT!

Er zijn nog enkele losse plaatsen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met de kassa via 0528-280180 van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Wees nou eerlijk, Visschertje doet toch al jaren erg z’n best om orde te scheppen in de door hem zelf gecreëerde chaos. Zo nam hij je mee langs ijsbanen, kolenmijnen, vuurtorens, vliegvelden,verlaten stations en bordelen. Telkens vol vuur proberen om te redden wat er eigenlijk niet meer te redden viel. Maar hij zal het wel nooit leren. Opnieuw dreigt de puinhoop. 

Zo horen we verhalen over de thuiskomst van zigeunerfamilie Tokko Pepetto. En dat is vreemd. Een zigeuner heeft immers geen thuis, anders is het geen zigeuner meer. En moeten de woonwagens nou uitgerekend op de plek komen waar strijkijzerhandel De Uitstrijk windmolens wil bouwen voor groene strijkstroom? Nou ja, zoek het maar uit zou je dan denken. Maar nee hoor, Visscher stort zich er weer vol in. Maar wel vol goede moed natuurlijk. Immers; met de smoel richting zon valt de schaduw altijd achter je.
En ach, je moet maar zo denken: als alles, echt alles, op je afkomt rijd je waarschijnlijk aan de verkeerde kant!

Visscher buit zijn komische talent – het prethoofd, zijn onbeschaamde verkleed­partijen, de woede wanneer dingen wéér niet lukken – ten volle uit, waarbij hij, de sukkelaar met de beste ­intenties, een chaos ­creëert die de zaal doet golven van het lachen. Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen on­uitputtelijk! - AD

Visscher voegt opnieuw een energieke, zeer grappige show toe aan zijn oeuvre, waarmee hij bewijst nog lang niet moe te zijn. - NRC

Speeldata

di 28 januari 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret

wo 29 januari 2020 20:15 Tamboerzaal cabaret


Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Meer info

www.bertvisscher.nl


Deel via