De Tamboer

De beste nieuwe muziek in de 2 Meter Tiplijst

1 augustus 2016

Na 28 jaar 2 Meter Sessies staat de teller op ruim 1500 sessies voor radio en tv. Jan Douwe Kroeske geeft op vrijdag 4 november een kijkje in het indrukwekkende archief met oude en nieuwe opnames, heerlijke anekdotes en een spraakmakende live artiest.
2 Meter Sessies presenteert nu ook de Tiplijst, dé playlist met de beste nieuwe muziek van dit moment. 

Beluister de Tiplijst via Spotify en ontdek heerlijke, nieuwe liedjes van o.a. Wilco, Drive Like Maria en Regina Spektor. Een fijn voorproefje voor wat Jan Douwe Kroeske tijdens zijn theatervoorstelling in petto heeft. Hij neemt het publiek dan mee in zijn belevingswereld en vertelt daarbij mooie verhalen, want iedere opname heeft zijn eigen verhaal. In de loop der jaren bezochten artiesten als James Taylor, Tori Amos, Coldplay, Radiohead en Foo Fighters de studio, maar ook nieuwe bands als Damien Jurado, Mister and Mississippi en The Boxer Rebellion. 
Jan Douwe Kroeske ging de theaters al eerder langs met een koffer vol verhalen. Toen nam hij Selah Sue (2009), Luka Bloom (2011) en Michael Prins (2015) mee. Welke muzikale gast er in oktober meekomt, blijft nog even een verrassing... 

Vanaf vandaag zullen we iedere week een 2 Meter Sessie delen op onze Facebookpagina, dus volg ons om mee te genieten!