Blues

in De Tamboer

Muziek is het meest populaire en bezochte genre in De Tamboer. Omdat De Tamboer steeds meer op basis van de vraag van het publiek programmeert, is het daarom geen verrassing dat een groot deel van het programma-aanbod bestaat uit muziek. Het muziekprogramma bestaat uit een enorm aantal en diverse theaterconcerten, muziektheatervoorstellingen en festivals in de meest uiteenlopende genres. 

Blues

Blues is enorm populair in Drenthe. Dat blijkt wel uit het aantal bluesoptredens dat in de provincie plaatsvindt. Van Café de Amer tot Holland Blues Festival, van het New Blues Festival tot optredens in de lokale kroegen en cafés. Ook in De Tamboer en Het Podium worden jaarlijks bluesoptredens geprogrammeerd. Danny Vera, Johan Derksen en vele anderen reisden af naar Hoogeveen met een bluesshow. 

Bluesfestival Hoogeveen

Het Bluesfestival vierde in november 2014 haar tiende editie. Met de combinatie van regionale acts en imposante, internationale acts die soms speciaal naar Nederland worden overgevlogen, trekt het festival bezoekers uit het hele land. Maak je klaar voor een topfestival op 17 november 2018, want we beloven een heerlijke bluesavond met fantastische internationale acts en Nederlandse toppers! Voor de dertiende editie trekken we alles uit de kast. Bevestigd: levende legende Joe Louis Walker, Dana Fuchs, “Amerika’s hotste accordeonspeler” Dwayne Dopsie en het Nederlandse Barrelhouse. And more to come… Lees hier meer of bestel direct kaarten.

Bekijk hier de aftermovie van Bluesfestival 2017.


Deel via