Rob Dekay - Theatertour - 2023 in De Tamboer

Rob Dekay - Biografie

Naam
Rob Dekay
Geboortedatum
8 januari 1987
Geboorteplaats
Deventer

Rob Dekay in De Tamboer

Rob Dekay was op 24 november te zien in De Tamboer met zijn muziekvoorstelling.

Theatertour

Een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden: Rob Dekay. Veel mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid, anderen kennen hem als dé Mol van Wie is De Mol? 2021. Ook speelde hij Judas in The Passion. Maar wie is Rob nu echt? Tijdens zijn theatertour beantwoordt hij die vraag. Verhalen vertellen kan hij als geen ander, maar natuurlijk speelt hij ook muziek. Samen met zijn band.

Muziek met gevoel, met ballen, een tikje rauw en altijd melodieus. In Robs liedjes hoor je invloeden uit de roots en country. De teksten nemen je mee naar zijn hart, waar het stormt en waar de zon schijnt. Authenticiteit staat voorop. Zijn ingewikkelde jeugd, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken hebben hem gemaakt tot de man en muzikant die hij nu is. Aangenaam, dit is Rob Dekay.

Biografie van Rob Dekay

Rob Dekay is een singer-songwriter met een kleurrijk CV. Vanaf zijn vijftiende werkte hij o.a. als stratenmaker, vuilnisman en dozeninpakker in een fabriek. Zijn vrije tijd vulde hij met muziek wat wordt gekenmerkt door country en folk-invloeden. Ook is Rob bekend als dé mol uit het twintigste seizoen van Wie Is De Mol? en als Judas uit The Passion 2021 waarna hij een nummer 1 hit scoorde met Ik Ben Maar Een Mens

Met zijn opvallende kleurrijke tatoeages, kenmerkende hoed en stoere uiterlijk zet hij mensen onbewust op een dwaalspoor, maar dat maakt hem niets uit. “Als mensen mij zien, verwachten ze misschien dat ik ‘fuck the world’ rockmuziek maak, maar mijn liedjes zijn vrolijk. Ook als het onderwerp zwaar of treurig is, dan probeer ik dat te doen met een vrolijke noot,” aldus Rob.

Anderen bekeken ook

Daniël Lohues - Biografie

Ilse DeLange - Biografie