Patrick Neumann - Niets dan goeds - 2023 - In De Tamboer
  • muziektheater

Patrick Neumann - Biografie

Naam
Patrick Neumann
Geboortedatum
05-04-1983
Geboorteplaats
Hoogeveen

Patrick Neumann in De Tamboer 

Op 1 maart 2024 stond theatermaker, liedschrijver en oud-Hoogevener Patrick Neumann in De Tamboer met een ontroerende, muzikale ode aan zijn overleden vrouw in de vorm van de voorstelling Niets dan goeds.

Niets dan goeds

Na een intense periode en het overlijden van zijn vrouw Ghislaine werd theatermaker en liedschrijver Patrick Neumann eind januari 2023 weduwnaar. Er bestaan geen echte handboeken voor rouw of de weg ernaartoe, dus bedacht hij er één voor zichzelf. Het resultaat? Een liefdevolle reis met diep verdriet, nieuwe inzichten én veel humor.

In gesprek met Paul Haenen ontstond het idee voor een voorstelling over deze periode. Wat doe je wanneer De Dood ineens voor de deur staat? In een luchtige avond met liederen, verhalen en beschouwingen neemt Patrick je mee in zijn eigen manier van rouwen. Hij zingt en vertelt over zijn wederopstanding. Of ieder geval over zijn poging tot herrijzenis. Want eerlijk is eerlijk: doodgaan is natuurlijk erg, maar het leven van de weduwnaar gaat ook niet over rozen.

Niets dan goeds is een voorstelling over sterven waarbij je ontroerd, vrolijk en (misschien) zelfs wijzer de zaal uitloopt. Aan Patrick Neumann gaat het in elk geval niet liggen: de dood of de gladiolen!

Biografie van Patrick Neumann

Patrick Neumann is geboren in Hoogeveen en tegenwoordig singer-songwriter, acteur en presentator. Hij is bekend van onder andere Benjamin Wolf (2012), Moordvrouw (2012) and Zombibi (2012).

Anderen bekeken ook

Wëreldbänd - Biografie

Het Groot Niet Te Vermijden - Biografie