Forumfoyer - Willem Mollema
Coronaproof opstelling in de Forumfoyer
Coronaproof opstelling van de Forumfoyer
De Forumfoyer is een grote ruimte met veel lichtinval, geschikt voor de meest uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.
Forumfoyer in de festival opstelling.
Festival in de Forumfoyer, Blues 2018.

Forum Foyer

De Forum Foyer biedt ruimte aan ieder evenement!

De Forum Foyer ligt in het hart van het theater en grenst aan onze Beeldentuin en Binnentuin. De vele ramen zorgen voor een prachtige lichtinval en maken het een geschikte ruimte voor beurzen, workshops, trainingen, borrels, bedrijfsfeesten en recepties. Natuurlijk zijn alle benodigde technische voorzieningen aanwezig, zoals een geluidsinstallatie en scherm met beamer. Door onze scheidingswanden is de ruimte gemakkelijk af te scheiden én aan te passen aan de grootte van uw gezelschap. De Forum Foyer is ook te huur in combinatie met de Passagezaal of Notenkraker 1 & 2.

De Forum Foyer kent vele gezichten. Met een grote groep aan lange stamtafels gezellig samen eten? Of hoge statafels rondom een grote dansvloer? Een chique diner, aan keurig gedekte tafels? Of liever een opstelling met lage zitjes rondom een podium? Alles is mogelijk in de Forum Foyer, we denken met plezier mee voor de ideale opstelling.

  • Grote lichte ruimte
  • Multifunctioneel inzetbaar met verschillende opstellingen
  • 300 m2
  • Mogelijkheid tot het creëren van een afgesloten ruimte
  • Grenst aan twee tuinen

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /