De Tamboer

Sponsoring

Jouw bedrijfsnaam op de grote zaal?

Draag je Theater De Tamboer, Het Podium of cultuur in het algemeen een warm hart toe? Wil je als bedrijf een positieve bijdrage leveren aan het culturele leven in Hoogeveen? Wat denk je van jouw bedrijfsnaam als naamgever van de grote zaal? Of jouw bedrijfslogo achterop ieder theaterkaartje?

In ruil voor zo'n bijdrage bieden we niet alleen exposure van de bedrijfsnaam naar tienduizenden bezoekers, maar ook een privétour achter de schermen, speciale acties en kortingen voor jouw personeel en meer.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden rondom sponsoring via 0528 280 110 of zaken@detamboer.nl.

Sociëteit Forum Hoogeveen

Cultuur en zaken

Sociëteit Forum is een ontmoetingsplaats ter bevordering van culturele en zakelijke contacten en is gericht op het versterken van de functie van Theater De Tamboer in de Hoogeveense samenleving. We leveren een bijdrage aan het faciliteren van bijzondere activiteiten met betrekking tot een goed cultureel aanbod in De Tamboer. Sociëteit Forum is een unieke sociëteit met een laagdrempelig karakter en een evenwichtig, gevarieerd ledenbestand. De leden zijn eigenaar of leidinggevende van ondernemingen, instellingen of organisaties. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Op projectbasis stelt Forum gelden ter beschikking aan De Tamboer, met als doel die activiteiten te organiseren waarvoor de begroting van De Tamboer geen ruimte biedt. Denk aan een nieuwe vleugel in Het Café of de financiering van een bepaalde bijzondere voorstelling. Het Forum heeft alle meubilair, zols statafels, banken en krukken geschonken. Ook werd er afgelopen jaar een bijdrage geleverd aan de realisatie van de opknapbeurt van de vijver aan de voorzijde, compleet met nieuwe fonteinen. Ook de complete restyling en herinrichting van de foyer komt op het conto van Forum. Forumleden ontmoeten elkaar tweemaal per maand in het Het Café van De Tamboer. Gedurende deze sessies kunnen de leden elkaar op informele wijze treffen in de besloten sfeer van onze sociëteit.

Meer weten? Zie forumhoogeveen.nl