Vrienden

Voor goede vrienden doen we graag iets extra. Wilt u als eerste informatie over voorstellingen ontvangen of met korting naar een aantal voorstellingen? Of uw steun aan het theater kenbaar maken? Word dan Vriend! U geniet dan niet alleen van diverse privileges, maar bent ook een belangrijk ambassadeur en klankbord.

Vrienden van De Tamboer krijgen de volgende VOORDELEN

✔ Informatie over bijgeboekte voorstellingen, nieuwe activiteiten en last minute acties in de nieuwsbrief van De Vrienden van De Tamboer.

✔ Tijdens het seizoen zijn er kortingsacties exclusief voor Vrienden.

✔ Een gratis kaart voor twee speciaal geselecteerde voorstellingen, aansluitend aan ledenvergaderingen. U betaalt alleen € 3,50 voor het pauzedrankje en administratiekosten. 

✔ Het recht om kaarten tot en met de dag van de voorstelling te ruilen voor een tegoedbon minus € 2,50 administratiekosten.

✔ Eén of tweemaal per jaar deelnemen aan excursies naar het Concertgebouw, museum of andere boeiende plaats.

✔ Drie keer per jaar Roffels, het blad van de Vrienden, ontvangen met het laatste nieuws.

Word ook Vriend van De Tamboer!

Aanmelden kan via info@vriendenvandetamboer.nl

U bent Vriend van De Tamboer voor € 18,- per persoon per seizoen. Tenzij opgezegd vóór 1 april 2017, wordt het lidmaatschap voor het seizoen erna automatisch verlengd.

De vereniging Vrienden van De Tamboer biedt haar leden een aantrekkelijk lidmaatschap met voordelen. En verder ondersteunen wij De Tamboer door samen te werken bij activiteiten als U!TDagenD, door mee te programmeren en voorstellingen te faciliteren.

Kijk ook eens op de website van de Vrienden: www.vriendenvandetamboer.nl

Vrienden maken in seizoen 2017-2018 19 voorstellingen mogelijk:

Purper, Abdelkader Benali en Lavinia Meijer, Apollon Trio NNO, Het Achterhuis, Andermans Veren, Winnaars PCC, Het Volk, Bartholdi Oktet NNO, Pater Moeskroen, Mozart Kwintet NNO, Wëreldbänd, Vrouw Holland, Mathilde Santing, NNO Blaaskwintet en Hoogeveense Harmonie, Het Groot Niet Te Vermijden, De Blonde Jongens en Tim, Wijn, Knuffels van Mol (4+) en De Waanzinnige Boomhut (5+).
 


Deel via