Vrienden

Voor goede vrienden doen we graag iets extra. Wilt u als eerste informatie over voorstellingen ontvangen of met korting naar een aantal voorstellingen? Of uw steun aan het theater kenbaar maken? Word dan Vriend! U geniet dan niet alleen van diverse privileges, maar bent ook een belangrijk ambassadeur en klankbord.

Vrienden van De Tamboer krijgen de volgende VOORDELEN

✔ Als eerste informatie ontvangen over het jaarprogramma 2016-2017, bijgeboekte voorstellingen, nieuwe activiteiten en last minute acties.

✔ Door de voorinformatie mogelijkheid om meteen te bestellen bij de start van de verkoop.

✔ Tijdens het seizoen zijn er kortingsacties exclusief voor Vrienden.

✔ Een gratis kaart voor twee speciaal geselecteerde voorstellingen, aansluitend aan ledenvergaderingen. U betaalt alleen € 3,50 voor het pauzedrankje en administratiekosten. In seizoen 2016-2017 is dat bij Chopin meets the Blues Goes Big en Een Javaanse L'histoire du soldat.

✔ Het recht om kaarten tot en met de dag van de voorstelling te ruilen voor een tegoedbon minus € 2,50 administratiekosten.

✔ Eén of tweemaal per jaar deel nemen aan excursies naar het Concertgebouw, museum of andere boeiende plaats.

✔ Vier keer per jaar Roffels, het blad van de Vrienden, ontvangen met het laatste nieuws.

Word ook Vriend van De Tamboer!

Aanmelden kan via info@vriendenvandetamboer.nl

U bent Vriend van De Tamboer voor € 18,- per persoon per seizoen. Tenzij opgezegd vóór 1 april 2017, wordt het lidmaatschap voor het seizoen erna automatisch verlengd.

De vereniging Vrienden van De Tamboer biedt haar leden een aantrekkelijk lidmaatschap met voordelen. En verder ondersteunen wij De Tamboer door samen te werken bij activiteiten als U!TDagenD, door mee te programmeren en voorstellingen te faciliteren.

Kijk ook eens op de website van de Vrienden: www.vriendenvandetamboer.nl

Vrienden maken in seizoen 2016-2017 15 voorstellingen mogelijk:

U!TdagenD Hoogeveen, Boys don’t cry (12+), Jelle Brandt Corstius, Chopin meets the Blues / Peter Beets en NEJO, Jeugdtheaterdag, Jan Beuving, Vier kamermuziekconcerten i.s.m. het Noord Nederlands Orkest, Cor Bakker ontvangt Ivo Janssen en Fay Claassen, JP & The Seeger Session Bans, Appels met Peren, Een Javaanse L’Histoire du Soldat en Nieuw Geld
 


Deel via