Comedytunes Comedynight

Vincent Geers, Ronald Smink, Jeroen Pater en MC Patrick Meijer

za 28 november 2020 20:00 Passagezaal cabaret

Deze voorstelling is vanwege het corona-virus verplaatst van 14 maart naar 28 november 2020 in De Tamboer!

Deuren open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur

Klaar voor een avond vol humor, met drie van de beste comedians van Nederland? 

Op deze Comedytunes Comedynight vertellen drie comedians in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. MC Arie Koomen praat het geheel aan elkaar. Je merkt het al snel: je ontspant, lacht en voelt je stresshormonen verdwijnen. De maffe verhalen van de comedians zorgen voor de aanmaak van endorfine en gelukshormonen. Na een avondje Comedytunes Comedynights sta je daarom weer buiten met een fris en energiek gevoel. Waar wacht je nog op?! Arie Koomen, Vincent Geers, Ronald Smink en Patrick Meijer staan al te trappelen!

Arie Koomen

De MC vanavond is niemand minder dan Arie Koomen, bekend van Arie&Silvester en de Lama`s. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafe`s, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Deze topper is in staat om kiwi`s en schaamlippen om te smeden tot een mooi rond verhaal.

Vincent Geers

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen- en buitenland. Hij is één van de vaste spelers van het Comedy Cafe Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor o.a. Dino (RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up (Comedy Central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon (Comedy Central).

Ronald Smink

Ronald Smink is het vleesgeworden stripfiguur. Ronald denkt volledig out of the box! Breng dat in combinatie met een benig lijf en elastieken gezicht: deze comedian zul je niet snel vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma's getoerd door heel Nederland.

"Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er Absurdistische juweeltjes, als een bever roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen" - Leeuwarder courant

Patrick Meijer

Patrick is geboren in Hengelo en staat al bijna 20 jaar op het podium garant voor volstrekt originele grappen. Met meer onverwachte wendingen dan een circusacrobaat in een draaiende wasmachine. Patrick is een authentieke comedian's comedian. Zo’n artiest waar comedians na de show vol eerbied over praten aan de bar. Patrick Meijer is een unieke comedian die nooit voor de makkelijke grap kiest, maar die het publiek altijd wil uitdagen en uitnodigt om met hem mee te gaan in zijn bizarre hersenspinsels. En zo zet hij elk optreden iets memorabels neer.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we je gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar je kunt gaan zitten. 

Speeldata

za 28 november 2020 20:00 Passagezaal cabaret


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 16,00

Deel via