Top 3 van Pieter-Bas

"Naar deze voorstellingen kijk ik uit!"

Jeangu Macrooy

Horizon Theatertour
donderdag 15 oktober 2020

"Jeangu zou Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovision Songfestival. Helaas gooide corona natuurlijk wat roet in het eten, maar ik hoop dat hij volgend jaar alsnog Nederland kan vertegenwoordigen. Ik vind het erg leuk dat hij in elk geval eerst nog de theaters in duikt. In september 2019 heeft hij op U!TdagenD Hoogeveen al een voorproefje gegeven van zijn prachtige liedjes, daar was het publiek zichtbaar van onder de indruk. Ik kijk daarom erg uit naar zijn theatershow, een kans om hem nog in de intimiteit van het theater te zien, voordat het Songfestival volgend jaar hopelijk alsnog gewoon losbarst."

Kaarten & meer info

Singer-songwriter Festival

met Lucky Fonz III, YORI, Christof van der Ven en Hannah Mae
zaterdag 27 februari 2020l

"We zijn alweer toe aan de achtste editie van dit jaarlijkse festival. Helaas een jaartje later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken. Op 11 april gaven Yori, Hannah en Christof al een voorproefje van het festival via onze livestream. Wat mij zo aanspreekt is de intieme sfeer van het festival. Het publiek luistert vaak aandachtig naar de muziek, waardoor de muzikanten ook de tijd nemen voor hele persoonlijke verhalen en interactie. Dit jaar hebben we weer een mooie line up, waarbij ik erg trots ben dat Hannah Mae komt. Zij heeft een fantastisch jaar achter de rug en staat klaar om Nederland te veroveren. Komt dat zien!"

Kaarten & meer info

Paul Haenen

brengt vreugde
vrijdag 23 april 2021

"Misschien ken je Paul Haenen vooral als de stem van Bert of als één van zijn bekende typetjes: Dominee Gremdaat, Margreet Dolman, Dokter Valentijn. Eén ding is zeker: Paul Haenen is grappig, vrolijk en biedt een scherpe blik op de actualiteit. Ik ben dan ook blij dat hij ook Hoogeveen bezoekt met zijn theatertournee."

Kaarten & meer info


Deel via