De Tamboer

Vind je toegangskaarten terug in de Ticketmatic app

Ticketmatic app

Kaarten printen is niet meer nodig. Je kunt je bestelde toegangskaarten terugvinden in de Ticketmatic app. Deze app kun je downloaden via de Appstore of Playstore. Meld je aan met het bij De Tamboer bekende e-mailadres. In deze app vind je alle toegangskaarten terug die je bij De Tamboer hebt besteld, en ook je tickets van andere theaters die aangesloten zijn bij het kassasysteem van Ticketmatic.

Smart secure tickets
Voor sommige voorstellingen werken wij in samen met ons kassasysteem Ticketmatic en verkopen extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je je toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa of per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen verschijnen in de Ticketmatic app op je smartphone. Smart secure tickets worden pas twee uur vóór aanvang van de voorstelling actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden. De tickets zijn niet overdraagbaar aan anderen.

Hoe werkt het?
- Koop je kaartjes via de website van De Tamboer
- Kies een betaalwijze en vul je e-mailadres in
- Bevestig en betaal
- Je ontvangt een order bevestiging. Hierin vindt je instructies over hoe je de app installeert en je tickets kunt terugvinden
- Download en open de Ticketmatic app.
- Log in op de Ticketmatic app met hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het boeken van de kaarten.
- In de Ticketmatic app vind je alle gekochte e-tickets, deze zijn binnen 24 uur zichtbaar Heb je geen smartphone, maar wil je wel kaarten reserveren? Neem dan contact op met de klantenservice via info@detamboer.nl of bel 0528 - 280 190.