De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Cirque Nouveau - stockphoto - canva

Theatertrio’s van De Tamboer

Vaker naar het theater met het Theater Trio!

Heb je zin in een heerlijk theateruitje, maar vind je het lastig om een keuze te maken uit het bomvolle programma? Kies dan voor een Tamboer Theatertrio: daarmee bezoek je drie voorstellingen voor een aantrekkelijke combiprijs.

Bezoek je het theater graag met vriendinnen, je (schoon)zus of je buurvrouw? Dan is het SAMEN UIT Trio iets voor jou. Laat je overdonderen tijdens het indrukwekkende muziekspektakel van Slagerij van Kampen, geniet weer eens ouderwets van prachtige conferences en muziek met La Bloemen & Cor en herken de komische, dagelijkse beslommeringen van drie vrouwen in Huisvrouwen bestaan niet.

Heb je zin in verrassende, spannende shows, die je op het puntje van je stoel laten zitten? Bezoek dan het SPANNEND Trio en ontdek ons nieuwe theatergenre cirque nouveau. Kleurrijk, eigenzinnig en modern circus van hoog niveau! Waan je op een feestelijk bal tijdens de jaren ’20 met Släpstick, laat je overdonderen door de lef en het verbluffende gooi- en vliegwerk van het Australische gezelschap Gravity & Other Myths en verbijster je over de ongewone tentoonstelling vol adembenemende acrobatiek en livemuziek van het Canadese Machine de Cirque.

Het FAMILIE UITJE Trio is perfect voor een theaterbezoek met je familie of gezin. Hiermee bezoek je drie gezellige familieshows voor een zachte prijs. Laat je verrassen door de intieme, muzikale voorstelling Zirkoes Fantaztika, waarin circusartiest Maximo per ongeluk het konijn van Bibi laat verdwijnen. Zing mee tijdens het vrolijke, muzikale Sinterklaasfeest met Dirk Scheele en zijn zangpieten in Pepernotenpret. Ga mee op avontuur in de jungle met Mowgli en zijn vrienden in JungleBoek.

SAMEN UIT Trio (3 voor € 67,50)

SPANNEND Trio (3 voor € 75,00)

FAMILIE UITJE Trio (3 voor € 30,00)

Ga je voor het SAMEN UIT Trio?

Ga je voor het SPANNEND Trio?

Ga je voor het FAMILIE UITJE Trio?

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?