Soul

in De Tamboer

Muziek is het meest populaire en bezochte genre in De Tamboer. Omdat De Tamboer steeds meer op basis van de vraag van het publiek programmeert, is het daarom geen verrassing dat een groot deel van het programma-aanbod bestaat uit muziek. Het muziekprogramma bestaat uit een enorm aantal en diverse theaterconcerten, muziektheatervoorstellingen en festivals in de meest uiteenlopende genres. Van blues tot pop, van country tot rock, van singer-songwriter tot Ierse muziek, van wereldmuziek tot tributeshows, het is allemaal te zien in De Tamboer.

Soul

Ook soulliefhebbers kunnen in De Tamboer ieder jaar een mooie voorstelling bezoeken. In het verleden bezochten o.a. the Rootsriders, Fats Domino tribute, Soul Brothers en Naturally 7 Hoogeveen. 
In het komende theaterseizoen maken The Legends hun opwachting.

It's a Man's World

The Legends brengen in een ijzersterk soulprogramma een theatrale ode aan de grootste soulzangers allertijden. Steffen Morrison en Big Boy Caprice kruipen in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren De Tamboer om tot een swingende soultempel. Denk aan soullegendes als James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een generatie en inspireerden ze de wereld. Ze groeiden vaak op in armoede en een maatschappij die hen afwees, maar ontwikkelden zich tot ware iconen. De stoere mannen maakten op hun eigen manier het verschil, maar waren tegelijkertijd kwetsbare zonen en twijfelende vaders. What does it really take to be a man?
Ontdek het zelf, u verlaat het theater als herboren! Bestel hier kaarten.


Deel via