Wishful Singing en Lavinia Meijer  - The Little Match Girl Passion - 2023 in De Tamboer

Wishful Singing en Lavinia Meijer

The Little Match Girl Passion

Wishful Singing en Lavinia Meijer zijn deze kerst samen te zien in De Tamboer. 

De loepzuivere stemmen van Wishful Singing en de intrigerende klank van harpiste Lavinia Meijer smelten deze kerst samen. Samen vertellen ze het aangrijpende verhaal van het meisje met de zwavelstokjes in David Langs The Little Match Girl Passion. Ook de gloedvolle Christmas close harmony uit Benjamin Brittens beroemde A Ceremony of Carols hoor je.

Ontroerend kerstverhaal

Binnen het kerstrepertoire vormt A Ceremony of Carols een van de meest veelzijdige composities. Tijdens zijn overtocht naar Amerika in de Tweede Wereldoorlog kocht Benjamin Britten een dichtbundel. Deze teksten inspireerden hem tot het schrijven van A Ceremony of Carols.

Lavinia Meijer en Wishful Singing

Speciaal op voordracht van David Lang maakte Lavinia Meijer een bewerking voor vrouwenstemmen en harp van The Little Match Girl Passion. De compositie werd eerder met de Pulitzer prijs bekroond. Lavinia Meijer behaalde al wereldwijd succes met het album The Glass Effect. Daarop arrangeerde ze de ‘minimal music’ van Philip Glass voor harp.

Vijf klassiek geschoolde zangeressen vormen Wishful Singing. Het vijftal zingt vol passie en expressie uiteenlopende muziekstijlen. Van werken uit de renaissance en barok tot volksmuziek en close harmony.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?