Met letters, woorden, zinnen en leestekens als ingrediënten schotelt taalkok en taalexpert Wim Daniels de lekkerste taalgerechten voor! Een middag genieten van wat de taal te bieden heeft. Gelukkig ligt zijn programma nooit zwaar op de maag.
  • theatercollege

Wim Daniëls

Koken met taal

zo 10 oktober 2021 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 17,50 inclusief

Fotograaf: Cees van Keulen

Taalexpert en graag geziene talkshow-gast Wim Daniëls laat zien wat voor lekkers er allemaal kan worden gemaakt met taal! Want letters, woorden, zinnen en leestekens zijn eigenlijk als de ingrediënten voor het bereiden een maaltijd. Taalkok Wim schotelt de allerlekkerste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen.

Een middag genieten van wat de taal te bieden heeft. Gelukkig ligt zijn programma nooit zwaar op de maag.

Wim Daniëls 

Wim Daniëls is schrijver, taalkundige, cabaretier en spreker. In mei publiceerde hij de eerste Nederlandse 'coronaroman': Quarantaine. Wim schrijft taalboeken, literaireverhalenbundels, romans, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over diverse onderwerpen. Enkele bekende boeken zijn: De zomer van 1945, Het dorp, Houdoe! en De Mulo

Wim Daniëls had tussen 2009 en 2014 een gesproken column in het VARA-radioprogramma Spijkers met Koppen. Tussen 2012 en 2014 was hij vaste gast bij het tv-programma Pauw & Witteman

In zijn huidige cabaretprogramma rondom het verrukkelijke taalboek Koken met taal, presenteert hij taal in de vorm van recepten.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

Veilig naar De Tamboer