Wien bleibt Wien 2.0 - foto  Loepy - 2023 in De Tamboer
Wien Bleibt Wien 2.0 - foto  Boy Hazes - 2023 in De Tamboer
Wien bleibt Wien 2.0 - Sef Thissen  Jeroen van Zijp - 2023 in De Tamboer

Wien bleibt Wien 2.0

Camerata Amsterdam – Kiev o.l.v. Jeroen Weierink

do 21 december 2023 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 34,50inclusief

Wien bleibt Wien 2.0 in De Tamboer!

Vermaarde maestro Jeroen Weierink is terug in Hoogeveen. Op aanstekelijke wijze dirigeert en presenteert hij een nieuw programma: Wien bleibt Wien 2.0. Een romantisch, muzikaal kerstfeest. Een sprankelend programma dat bruist als champagne.

De solisten van Camerata Amsterdam hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Zo staan sopraan Caudia Petacca, tenor Marcel Reijans en de sympathieke bariton Sef Thissen samen met dansers van het Kiev Ballet garant voor een geweldige voorstelling. Tel daar de topsolisten van de Opera van Kiev bij op en je hebt een fantastische avond. Onder meer Maria Knihnytska, Tanya Efimenko en Volodymyr Efimenko komen naar De Tamboer.

Camerata Amsterdam heeft haar naam voor deze gelegenheid aangepast naar Camerata Amsterdam-Kiev. Oekraïense en Nederlandse musici spelen samen en zorgen voor een sfeervolle instrumentale omlijsting van het programma. Regisseur Mark Krone, bekend van vele musicals en opera’s in binnen- en buitenland, maakt er weer een prachtige avond van.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!