WATER - 2023 in De Tamboer
WATER - 2023 - In De Tamboer
WATER - 2023 in De Tamboer
WATER - 2023 - In De Tamboer
WATER - 2023 in De Tamboer
WATER - 2023 - In De Tamboer

WATER

The Millennium Jazz Orchestra & pianoduo Blaak

The Millennium Jazz Orchestra & pianoduo Blaak in De Tamboer!

Stille en wilde wateren, dreigende wolkenpartijen, kletterende stortbuien, kabbelende stroompjes, tumultueuze overstromingen, verdampende toondruppels en majestueuze orkestklanken. Flora en fauna worden muzikaal tot leven gewekt. Iedere noot is gecomponeerd en gespeeld met het thema 'water' in hart, hoofd en nieren.

Welkom bij dit actuele muziekspektakel tegen de achtergrond van klimaatverandering en waterschaarste. Het 18-koppige Millennium Jazz Orchestra onder leiding van Joan Reinders gaat de dialoog en het gevecht aan met pianoduo Martijn en Stefan Blaak.

Met videobijdragen van meteoroloog Peter Kuipers Munneke, deltacommissaris Peter Glas, watergraaf Stefan Kuks en filosofe/ecologe Li An Phoa.

Waterkringloop en Hanzeroute

Joan Reinders is de gelauwerde meester van de instrumentatie. Verrassende wendingen en bijzondere klankschilderingen kenmerken zijn gloednieuwe composities. Van intieme verstilling tot uitbundige swing. Van vloeibare melodieën tot hippe pop en jazz grooves. Klassiek en jazz vermengen zich in de composities Waterkringloop en Hanzeroute.

Verdampen, uitregenen en naar zee stromen. Het wordt op meesterlijke wijze toon gezet in de zesdelige suite Waterkringloop. Na de pauze reis je in de 10 composities van Hanzeroute over de IJssel langs de Hanzesteden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?