The Bruceband tuinconcert

The Bruceband

Tuinconcert

Het Podium en De Tamboer organiseren opnieuw een reeks tuinconcerten in de tuin van het theater. Genieten van heerlijke muziek in de openlucht, onder het genot van een hapje en een drankje. 

Al ruim 16 jaar is The Bruceband een begrip bij Springsteen-kenners in binnen- en buitenland. De tributeband speelt al jarenlang avondvullende shows met songs uit het volledige repertoire van The Boss: Bruce Springsteen.

Het streven? Een show neerzetten zoals je van The Boss en zijn E-Street Band zou verwachten. Met perfect op elkaar ingespeelde bandleden, spetterende energie en een heerlijk enthousiasme zit dat wel goed. “Plezier op het podium maken en drie uur lang alles geven”, dat is hun motto.

Het grootste compliment dat ze kunnen krijgen? De band hoort regelmatig dat hun optreden “dichtbij het origineel komt”. The Bruceband verkondigt het Springsteen-evangelie op honderden podia in Nederland en België, met een vaste schare fans in hun kielzog. Ben jij al bekeerd?

LET OP! De weersvoorspelling is van dien aard dat er is gekozen om het concert binnen plaats te laten vinden in de Tamboerzaal. Dit in het kader van de veiligheid voor onze gasten en ons personeel. Om een veilig concertbezoek mogelijk te maken, gelden er maatregelen. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te hebben, want we hanteren overal 1,5 meter afstand.  

Meer weten? Check bruceband.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er bij het tuinconcert?

Mag ik roken tijdens het tuinconcert?

Mag ik staan en dansen tijdens dit concert?

Waar vindt dit tuinconcert plaats?