Tuinconcert Michelle David & the True-tones, foto door Jonathan Hielkema

Michelle David & the True-tones

Tuinconcert

Het Podium en De Tamboer organiseren opnieuw een reeks tuinconcerten in de tuin van het theater. Heerlijk in de openlucht genieten van prachtige muziek onder het genot van een hapje en drankje.

Op zoek naar de roots van hun geliefde muziekgenres rhythm & blues en soul, ontdekten Onno Smit en Paul Willemsen de gospel. Ze werden gegrepen door de pure energie van nummers van The Soul Stirrers, The Zion Travelers, Sister Rosetta Tharpe en Shirley Ann Lee. Samen met de Amerikaanse Michelle David begonnen ze zelf met het verspreiden van de ware boodschap van muziek: liefde, eenheid en saamhorigheid.

Ze stonden voorheen bekend als Michelle David & the Gospel Sessions, maar gaan nu verder als Michelle David & the True-tones. Hun gezamenlijke passie resulteerde in vier goed ontvangen albums, uitverkochte zalen in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie. Ze speelden op Koningsdag zelfs voor de koning en koningin.

Michelle David & the True-tones groeide uit tot een band met een geheel eigen stijl. In de afgelopen vijf jaar omarmde de band invloeden van traditionele gospel tot afrofunk, van soul tot calypso en Marokkaanse gnawa. Wie weet welke muzikale invloeden de toekomst nog meer samenbrengt in hun unieke stijl.

Geniet van een heerlijk tuinconcert met de hoopvolle, krachtige muziek van Michelle David & the True-tones.

LET OP! De weersvoorspelling zijn helaas zo dat we ervoor hebben gekozen om het concert binnen plaats te laten vinden in de Tamboerzaal. Dit in het kader van de veiligheid voor onze gasten en ons personeel. Om een veilig concertbezoek mogelijk te maken, gelden er maatregelen. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te hebben, want we hanteren overal 1,5 meter afstand. 

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er bij het tuinconcert?

Mag ik roken tijdens het tuinconcert?

Mag ik staan en dansen tijdens dit concert?

Waar vindt dit tuinconcert plaats?