Trijntje Oosterhuis - What the world needs now - 2022 - in De Tamboer
  • muziek

Trijntje Oosterhuis

What the world needs now

do 28 april 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50 inclusief

In 2006 bracht Trijntje Oosterhuis haar eerste album uit in samenwerking met de 93-jarige grootmeester Burt Bacharach. Met liedjes als The Look Of Love, I Say A Little Prayer, That’s What Friends Are For, Raindrops Keep Fallin’ en (They Long To Be) Close To You is hij één van de grootste componisten van zijn generatie. Hij schreef ijzersterke composities en melodieën voor onder andere Dionne Warwick, Dusty Springfield, Aretha Franklin, Tom Jones en Elvis Costello.

Voor Trijntje kwam een droom uit toen ze samenwerkte met Bacharach. Het album behaalde binnen korte tijd de multi-platinum status. Een tweede album, een gezamenlijke Japanse tournee en vele optredens later, smaakte het nog steeds naar meer. Trijntje en Burt Bacharach maakten samen met het Metropole Orkest nog een album: Everchanging Times.

Trijntje komt samen met een band van de beste Nederlandse musici naar Hoogeveen om het tijdloze songbook van Burt Bacharach ten gehore te brengen. What the world needs now is love, sweet love.

Meer weten? Check trijntje.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer