De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

Thijs Meeberg- cabaretweekend - 2024 in De Tamboer

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen

Foto: Anneloes van Adel

Thijs van de Meeberg in De Tamboer!

Hoe bewaak ik de vrede? Dat vraagt Thijs zich af. Hij gaat zijn zoektocht naar het antwoord keihard met gestrekt been in. Met de beste bedoelingen natuurlijk. Ondanks zijn slechte voorgevoel, gaat hij aan de slag. Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Het enige dat we nog gemeen hebben? Woede! Thijs nodigt je uit om die woede iets meer te koesteren. Wel met de beste bedoelingen uiteraard.

Verwacht een sympathieke, oprechte, vurige cabaretier. Hij lijkt misschien de ideale schoonzoon, maar is toch echt een losgeslagen idioot. Deze vakman ging bij De Slimste Mens roemloos kopje onder, maar liet Maarten van Rossem wel hard lachen. Dat is nog knapper dan winnen! Laat je verrassen door zijn grote improvisatietalent en slimme verhaalstructuur.

Thijs van de Meeberg

Thijs van de Meeberg won de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2015. Hij studeerde aan de Koningstheateracademie. Hij geeft een unieke twist aan ieder onderwerp. Of het nu gaat over isoleercellen, puppycursus of tandvlees.

Cabaretweekend

Thijs van de Meeberg is één van de acht cabaretiers die te zien is tijdens het Cabaretweekend dat van 29 maart tot en met 1 april 2024 plaatsvindt in De Tamboer en in Het Podium. Alle kaarten dit weekend kosten € 10,00. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de 3e cadeau! Bekijk hier alle voorstellingen in het Cabaretweekend.
Reserveer hier direct kaarten voor de 3=2 actie.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Eindhovens Dagblad

“Thijs kan het land veroveren, het heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor top cabaret”

Cabaretweekend 2024

Alle* voorstellingen voor slechts € 10,00
2 voorstellingen boeken = 3e gratis!

Het Parool

“Is hij echt helemaal helder of is er toch een verborgen steekje los aan hem?”