The New London Chorale - 2022 in De Tamboer
  • muziek

The New London Chorale by Tom Parker

Jubileumconcert – 40 jaar

do 08 december 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 39,50inclusief

We vieren 40 jaar New London Chorale

Goed nieuws voor de fans van Tom Parkers The New London Chorale! Het 40 jarig jubileum van het populaire gezelschap wordt gevierd met een tour langs de Nederlandse theaters waarbij alle muzikale en vocale hoogtepunten langskomen.

Met hun gepopulariseerde versies van bekende klassieke werken, zoals o.a. The Young Messiah en The Young Wolfgang Amadeus Mozart, weten zij de fans al vier decennia lang te beroeren, zowel via hun albums als live.

Na het overlijden van producer en arrangeur Tom Parker in 2013, bleef The New London Chorale onverminderd actief. Dit feestelijke concert wordt gebracht door vier solisten onder wie Gordon Neville en special guest Madeline Bell, begeleid door een band met vier strijkers en achtergrondkoor.

 

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*.  Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer