Let op! Bestel jij tussen 1 en 21 september kaarten voor één of meerdere voorstellingen in De Tamboer? Dan krijg je van ons twee gratis kaarten voor de Blind Date op 21 september!
The Mousetrap - 2023 in De Tamboer

The Mousetrap

Irene Kuiper, Wilbert Gieske, Roos van Erkel e.a.

 

Wij informeren u dat er castwissels hebben plaatsgevonden:

De rol van mevrouw Boyle wordt gespeeld door Irene Kuiper (voorheen gespeeld door Willeke van Ammelrooy). De rol van Wren wordt gespeeld door Levi Vos (voorheen gespeeld door Bob Ott). De rol van Paravicini wordt gespeeld door Chris Tates (voorheen gespeeld door Xander van Vledder).

 

Foto: Willem van Walderveen

Wie is de dader?

Agatha Christies legendarische moordmysterie is na twintig jaar terug van weggeweest! Door aanhoudende sneeuwval zit een aantal gasten opgesloten in het pension Monkswell Manor. In de omgeving is een moord gepleegd. De politie vermoedt dat de dader zich in het pension verstopt.

De spanning loopt op wanneer er een tweede slachtoffer valt. Plotseling lijkt iedereen een motief te hebben. Niemand kan het pension verlaten door de sneeuwstorm, maar ook de moordenaar niet…

Laat je bedriegen en plagen in dit meesterlijke moordmysterie vol plotwendingen met Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Frederik Brom, Danny Westerweel, Xander van Vledder, Guusje te Pas en Bob Ott.

Best bewaarde toneelgeheim

The Mousetrap is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld, die in 1952 in première ging. Het verhaal is nooit verfilmd, zodat de waarheid over de moordenaar nog steeds het best bewaarde geheim van de toneelwereld is. Kun jij de waarheid aan en bewaren? Ontdek het in De Tamboer!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?