The Analogues - Hello goodbye - 2023 in De Tamboer
The Analogues - Hello goodbye - 2023 in De Tamboer

The Analogues

Hello goodbye

Foto: Ferdy Damman

De grootste hits van The Beatles

The Analogues reproduceerden met veel succes alle studioalbums van The Beatles die na 1967 verschenen. Hello goodbye - The very best of the studio years vormt de spectaculaire afsluiting van deze reeks concerten, waarvoor ze lovende reacties ontvingen van pers en publiek.

In zowel binnen- als buitenland oogstten The Analogues lof met hun integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles zelf nooit live speelden: Magical mystery tour, Sgt. Pepper’s lonely hearts club band, The white album, Let it be en Abbey road. In deze nieuwe show stelt de band zichzelf de lastige opdracht om de hoogtepunten uit deze zes iconische albums te distilleren.

"Dat ging niet zonder slag of stoot," zegt musical director Bart van Poppel. "Wij spelen nu al een jaar of zeven al die geweldige nummers van The Beatles, maar we zijn ook nog steeds diehard fans. Met nogal sterke opinies over wat nou écht de sterkste nummers zijn. Met de lijst die we nu hebben ben ik het in ieder geval helemaal eens; Beatles-liefhebbers hebben nu een uitgelezen mogelijkheid om in het theater te komen kijken of ze het eens zijn met onze keuze.”

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?