Tamboers Koningsdag Quiz 2021
Hoofdprijs Koningsdag quiz: verblijf B&B Italië
Hoofdprijs Koningsdag Quiz Italië B&B
Hoofdprijs Koningsdag Quiz is een verblijf in Italië

Tamboers Koningsdag Quiz

Livestream Kahoot!

di 27 april 2021 20:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 120 min.

Heb je ook zo’n behoefte aan een avondje ouderwetse oer-Hollandse gezelligheid? Doe dan op Koningsdag mee aan de Tamboer Koningsdag Quiz, gewoon vanaf jouw eigen bank. Wie weet win jij de hoofdprijs wel: een heerlijk verblijf in een Italiaanse B&B!

Wat weet jij over… het Nederlandse koningshuis? Duizenden mensen kijken dagelijks naar quizzen op televisie, De Slimste Mens is ongekend populair. De Tamboer presenteert de allereerste Koningsdag Quiz!

Test jouw kennis tijdens deze avondvullende quiz met optreden van Danilo en medewerking van prominente Hoogeveners. Vanavond strijd je niet alleen om de eer, maar ook nog eens om fantastische prijzen! Wil je echt een compleet verzorgde avond? Bestel dan een Hollandse Borrelbox vol lekkere hapjes.

Hoe werkt het?

  1. Koop een livestreamticket voor deelname aan de quiz. Per adres of team heb je maar één ticket nodig. Je ontvangt dan een link naar de livestream op 27 april. 
  2. Zin in lekkere hapjes tijdens de quiz? Bestel dan bij je livestreamticket direct een tweepersoons Hollandse Borrelbox. Heb je al een livestreamticket gekocht? Dan kun je later nog een Borrelbox bestellen via de bestel-knop onderaan deze pagina.
    Let op: de Borrelbox is alleen op 27 april tussen 17.00 en 19.30 uur af te halen bij De Tamboer.
  3. Download de Kahoot! app op je smartphone. Deze heb je nodig om antwoorden op de vragen in te sturen. Een week voorafgaand aan de quiz ontvang je meer informatie over Kahoot!, waarmee je aan Tamboers Koningsdag Quiz wordt gekoppeld.
  4. Geef hier je teamnaam door. Zorg dat jouw teamnaam uiterlijk zondag 25 april bij ons bekend is.

Prijzen

Dankzij onze vele sponsoren mogen we prachtige prijzen aanbieden aan de winnaars van Tamboers Koningsdag Quiz. Zorg daarom dat je snel livestreamtickets koopt en maak kans op een fantastische prijs!

Hoofdprijs: verblijf in een Italiaanse B&B

De hoofdprijs van de Koningsdag Quiz is een verblijf in een prachtige Italiaanse Bed & Breakfast. Je vindt de prachtige Casa San Biagio in het Italiaanse Fossombrone, in de regio La Marche. Het huis ligt op zo'n 30 minuten van de kust en 10 minuten van de stad Pergola. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Apennijnen en de glooiende heuvels richting de Adriatische Zee. Er zijn verschillende mooie stadjes in de buurt die een bezoekje waard zijn, zoals Pesaro, Fano, Senigallia, Sirolo of Ancona. Aan de andere kant van de Apennijnen liggen prachtige oude steden zoals Perugia, Gubbio en Assissi. 

Wat heb ik nodig om een stream te bekijken?

Hoeveel livestreamtickets moet ik kopen?

Wanneer ontvang ik de link of toegangscode voor de livestream?

Borrelbox bestellen