Sympathy for the devil - Het vuur van de sixties - 2023 in De Tamboer
  • muziek

Sympathy for the devil

Het vuur van de sixties

za 14 januari 2023 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50inclusief

Een ongefilterd verhaal op de soundtrack van de Stones

De meedogenloze muziektheatervoorstelling Sympathy for the devil volgt twee sensationele jonge vrouwen: Marianne Faithfull en Anita Pallenberg. Dé stijliconen van de swingin’ sixties en de muzen van de Rolling Stones. De dames belichamen de vrijheidsdrang van een generatie. Maar welke prijs moet je betalen voor roem en roekeloosheid? Een ongefilterd verhaal op de soundtrack van de Stones, gespeeld door de Stones Sessions.

1966. Alles moet anders. Het is de geboorte van een nieuwe wereld, met haar eigen muziek, mode en moraal. De preutsheid van de vorige generatie is voorbij. Marianne en Anita ontmoeten elkaar middenin deze draaikolk. Het is het begin van een levenslange vriendschap vol hoge pieken en ongekend diepe dalen.

Marianne Faithfull en Anita Pallenberg storten zich beeldschoon, avontuurlijk en gulzig in het leven in de spotlights. Grenzen worden gezocht en overgegaan. Maar wat als je jezelf en elkaar dreigt te verliezen? Een actueel, rauw verhaal over liefde en verleiding. De parallellen met onze tijd zijn groter dan gedacht, tijdens deze zoektocht naar de grenzen van seksualiteit en emancipatie.

Met Pip Lieke Lucas, Eva van der Post en muziek door de Stones Sessions.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer