De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

symfonica-in-d-2024

Symfonica in D

The Best of...

Dé muzikale samenspeeldag Symfonica in D is dit jaar weer in de Tamboer in Hoogeveen!

Op zondag 14 april 2024 kun je weer genieten van het jaarlijkse pop-up orkest en koor van Symfonica in D. Onder leiding van dirigenten Roeland Robert en Minka Zaal presenteren meer dan 100 Drentse jonge musici van 6 t/m 21 jaar een selectie van de mooiste stukken uit de afgelopen edities. Overdag repeteren de jonge deelnemers met elkaar en om 16.00 uur spelen en zingen ze voor het publiek. Elk jaar is dat weer een geweldige belevenis.

Kom je kijken? Op het programma staan onder meer stukken van Keuning, Saint-Saëns en Vivaldi en het lied ‘Zelfs dan’, speciaal geschreven voor Symfonica in D. Orkest en het koor spelen samen ook het Kindermuziekweeklied ‘Energie’. Een mooie afsluiter voor deze landelijke week vol muziek op school!

Symfonica in D is een initiatief van zelfstandige muziekdocenten in Drenthe, Stichting Kunst & Cultuur, ICO Partner in Kunst & Cultuur, Facet en CultuurKlik. Mogelijk dankzij financiële steun van de Provincie Drenthe, Gemeente Hoogeveen, Stichting Ru Sevenhuijsen en inzet van de Rotaryclub Assen.

Meer weten? Check symfonicaind.nl