De Toren van Geluid - Superjuffie - 2022 - in De Tamboer

Superjuffie 5+

De Toren van Geluid

De Superjuffie-boeken ontvingen van de Kinderjury een Pluim en na een eigen bioscoopfilm komt de boekenserie nu naar het theater gevlogen!

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie!

Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Wanneer ze een hap neemt van haar krijtje, krijgt ze superkrachten. Als een tornado zo hard schiet ze door de lucht en redt ze alle dieren net op tijd. Haar leerlingen en de conciërge Hakim, ontdekten al gauw de bijzondere gave van Juf Josje, maar gelukkig vertellen ze niks door aan de strenge directeur. In de stadsdierentuin gebeuren ondertussen hele gekke dingen… komt de hulp van Superjuffie nog op tijd?

De voorstelling Superjuffie is gebaseerd op de succesvolle boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap. De boeken zijn bekroond met vele prijzen. Aan de makers van Toren van Geluid is het nu de eer om het theater in te duiken met de avonturen van de lieve, stoere Superjuffie!

Meet & Greet
Wil jij misschien met Superjuffie op de foto? Dat kan! Juf Josje en haar vrienden zijn namelijk heel benieuwd wat jij van het avontuur vond. Als ze maar niet weer weg vliegt om een dier te redden…

De Toren van Geluid
Vanaf 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve toegankelijke muziektheatervoorstellingen voor kinderen vanaf twee jaar. Eenvoud en helderheid staan voorop en zo wil de theatergroep kinderen kennis laten maken met theater en muziek. De theatergroep maakten al eerder voorstellingen rondom o.a. Agent en boef, Pim & Pom en Ssst! De tijger slaapt (Uitverkocht Award, de Harmonie).

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?