Soweto Gospel Choir - Heart of Africa - 2022 in De Tamboer
  • show

Soweto Gospel Choir

Heart of Africa

vr 16 december 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 35,00inclusief

Foto: Andrew Kay & Associates

Vier kerst met het Soweto Gospel Choir!

Dompel je tijdens de koude en donkere wintermaand onder in het kleurrijke en energieke muziekspektakel van het Soweto Gospel Choir, hét beste gospelkoor van de wereld. Met traditionele en populaire gospels, begeleid door een dynamische band, treden de zangers en zangeressen over de hele wereld op voor volle zalen. Dit jaar zijn ze tijdens de kerstperiode terug in Hoogeveen met hun nieuwe voorstelling Heart of Africa.

Het Soweto Gospel Choir werkte samen met grote artiesten als Queen, U2, Beyoncé, Stevie Wonder, Aretha Franklin en Anastacia. Het wereldberoemde koor won meerdere Grammy’s, de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs. Niemand minder dan Nelson Mandela was een zeer groot fan, net als Oprah Winfrey, Samuel L. Jackson en Carlos Santana. 

Cadeautje! Koop nu kaarten voor deze voorstelling en ontvang een cadeaukaart van € 7,50!

Omdat de feestdagen eraan komen, pakt De Tamboer uit! Bestel uiterlijk 15 december kaarten voor deze voorstelling en wij doen daar - per kaart - een extra cadeautje bij in de vorm van een De Tamboer Cadeaukaart t.w.v. € 7,50*.  Leuk om zelf te gebruiken, cadeau te doen of om onder de kerstboom te leggen!

*Deze actie is geldig t/m 15 december 2022 voor kaarten voor: The New London Chorale by Tom Parker, Soweto Gospel Choir, Het Zwanenmeer, Mastreechter Staar, Grijs Gedraaid, Assepoester en Kruimeltje. Niet geldig in combinatie met andere acties en op reeds gekochte kaarten. De Tamboer Cadeaukaart van € 7,50 is geldig op aankopen op detamboer.nl tot en met 31 juli 2023. Wij versturen de cadeaukaarten per post vanaf 16 december. Dus op tijd in huis voor onder de kerstboom.
 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer