South African Road Trip -  Roots! - 2023 in De Tamboer

South African Road Trip

Roots!

vr 15 december 2023 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 34,50inclusief

South African Road Trip in De Tamboer!

Na een succesvolle reeks voorstellingen op Londen West End komt South African Road Trip terug naar Hoogeveen! In de nieuwe show Roots! dompelen de muzikanten, zangers, zangeressen en dansers je onder in de rijke tradities van de Xhosa cultuur. In de Tamboerzaal waan jij je met het Khavelitsha United Choir voor heel even in Zuid-Afrika!

Op authentieke instrumenten worden traditionals en bekende nummers gespeeld. Nummers die soms ook onderdeel vormen van onze roots. Miriam Makeba’s Pata Pata, Tracey Chapmans Fast Car en Here Comes The Sun van The Beatles. Muziek, recht uit het hart.

Vol passie en energie vertellen de musici en dansers uit Kaapstad over het leven in Zuid-Afrika. Openhartige, hartverwarmende verhalen over geschiedenis en cultuur. Welke rol spelen religie en tradities? Wat betekent de vrijheidsstrijd voor hen? Wat brengt de toekomst? En hoe verbindt muziek in hun cultuur?

Laat je zintuigen prikkelen met de opzwepende livemuziek, een prachtig decor en ritmische Afrikaanse dans van South African Road Trip.

De Engelse pers over South African Road Trip:

The Reviews Hub “Pure joy”’ *****
Lost in theatre land ***** “Breathtaking, uplifting and joyous”
A Young(ish) Perspective ***** “A joyous night of soul, spirit and hope.”

Inleiding

Voorafgaand aan deze voorstelling kun je een inleiding bijwonen. Tijdens de inleiding hoor je meer over de achtergrond en bijzonderheden van de voorstelling. Dit unieke inkijkje is een echte aanrader. Toegang is € 5,00 inclusief en kopje koffie of thee. Er is beperkt plaats, dus reserveer bij aankoop van je theatertickets meteen een plek voor deze inleiding. 

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Bestel een kaartje voor de inleiding!