Slagerij van Kampen - 40 jaar jubileumtour - 2023 in De Tamboer

Slagerij van Kampen

40 jaar jubileumtour

Voel de hartverwarmende energie van Slagerij van Kampen!

Een Edison Award, een gouden cd, theatertournees, tv-optredens, een liveoptreden voor niemand minder dan Nelson Mandela. In 40 jaar tijd behaalde Slagerij van Kampen prachtige successen. Reden voor een feestelijke jubileumtour door dit tijdloze, ritmische fenomeen!

Olaf Fase, Boudine van Slobbe, Clara de Mik, Johan Boere en Robin van Vliet versmelten dat kleurrijke verleden en het krachtige heden tot een indrukwekkende live-ervaring. De oerkracht is na 40 jaar nog steeds onmiskenbaar zichtbaar, hoorbaar en voelbaar in de optredens van Slagerij van Kampen. Niet voor niets vormt de band wereldwijd een belangrijke inspiratiebron voor percussiegroepen.

Workshop

Voorafgaand de voorstelling, van 19.00 uur tot 19.30 uur, geeft bandleider Johan Boere een eenmalige workshop in de foyer. Reserveren/aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, je dient wel een toegangsbewijs te hebben voor de voorstelling, ook als je alleen wilt komen kijken. Je hoeft zelf geen (slagwerk)instrumenten mee te nemen.

Johan Boere van Slagerij van Kampen geeft een instrumentloze trommelworkshop waarbij je als deelnemer zelf eens de mooie combinatie van geluid en beweging kunnen ervaren. Johan is al vele jaren bandleider van Slagerij van Kampen en wil zijn passie voor het trommelen graag delen met anderen. Daarbij komt dat het spelen in een slagwerkgroep een unieke ervaring is: “Uiteindelijk zal een groep spelers naar elkaar moeten luisteren, op elkaar moeten reageren en vertrouwen om tot een goede gezamenlijke uitvoering te komen. Als dat lukt dan ontstaat er een heerlijke synergie!"

Slagerij van Kampen

Oprichter Willem van Kruijsdijk was op jonge leeftijd sterk onder de indruk van de legendarische Burundi Drummers. “Ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik ze voor het eerst hoorde. Van deze unieke manier van unisono drummen gaat een enorme oerkracht uit.” En die oerkracht hoor je bij Slagerij van Kampen. De typische Van-Kampen sound wordt gevormd door een unieke stijl van synchroon drummen met ongekend veel variaties.

Voel de hartverwarmende energie van de bandleden, ervaar de prachtige visuele effecten en adem de overweldigende oerdrift van de drums in 40 jaar Slagerij van Kampen!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?