Sinatra – Under his skin - 2022 in De Tamboer
  • muziek

Sinatra – Under his skin

met Jim Bakkum, Sergio Vyent en Big Band

vr 23 december 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50inclusief

Geniet van de hits, verhalen en schandalen van Frank Sinatra

Iedereen kent de grootste hits van Frank Sinatra: Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon staan in ons collectieve geheugen gegrift. The Voice was vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière, maar hij was veel meer dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn velen dan ook onbekend.

In Sinatra – Under his skin worden de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band. Daarnaast vertelt Sergio Vyent over de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes.

Geniet van een avond vol herkenning en verwondering over het leven en werken van Sinatra.

Jim Bakkum

Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en was hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen: zingen en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent

Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Daarmee is hij de juiste man voor de job: het vertellen van de verhalen in Sinatra – Under his skin.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Jouw bezoek aan De Tamboer