Scala Musicalklassen - Eindvoorstelling 2022
Scala Musicalklassen - Eindvoorstelling 2022

Eindvoorstellingen Scala Musicalklassen

Dagboek van een kat, sCool en Droomplek 2.0

Wil je beide voorstellingen bezoeken? Koop hieronder via de button een passepartout.

Op zaterdag 21 mei geven de kinderen en jongeren van de Scala musicalklassen hun jaarlijkse eindvoorstellingen in de Passagezaal van Theater De Tamboer.

Dagboek van een kat, de musical en sCool!, de musical
Eindvoorstellingen Scala Musicalklas 1 en 2

Om 16.30 is het eerst de beurt aan de musicalklassen 1 & 2. Musicalklas 1 (7 t/m 9 jaar) neemt je mee in het leven van een kat met Dagboek van een kat, de musical!. Eén week lang, elke dag een ander verhaal. Van de Kat van ome Willem tot aan de Gelaarsde Kat. Wat zullen ze beleven…?

Daarna spelen de kinderen van Musicalklas 2 (10 t/m 12 jaar) sCool! de musical. We volgen een aantal leerlingen die werken aan hun schoolmusical. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De verlegen Merle lukt het maar niet om vrienden te maken. Puck wordt verliefd op Charlie, maar hij ziet haar niet staan. Sam heeft faalangst en Robin heeft zijn eigen problemen thuis. Ondertussen hebben ze allemaal last van het arrogante groepje van Jamie. Op de dag van de generale repetitie is Jamie ineens verdwenen. Wat is er gebeurd…?

Droomplek 2.0
Eindvoorstelling Musicalklas 3

Tijdens de avondvoorstelling die om 19.30 uur begint spelen de jongeren van Musicalklas 3 (12 t/m 15 jaar) de musical Droomplek 2.0. De musical gaat over een groep van 14 jongeren die veelvuldig samenkomen op hun hangplek in het park. We volgen hun leven en met name het verhaal van Emma en Jill. Emma kijkt ernaar uit dat ze na dit schooljaar eindelijk met haar dansopleiding kan starten. Haar droom komt uit. Totdat blijkt dat haar ouders deze opleiding niet meer kunnen betalen. Emma’s droom stort in. En wat is er toch met Jill? Normaal altijd vrolijk en opgewekt, maar de laatste tijd is ze anders. Gelukkig is de vriendengroep hecht en zijn ze er voor elkaar.

De komische noten in de musical zijn de Roemeense Helga die naar Nederland is gekomen om te studeren en de taal te leren en de altijd ‘vrolijke’ wijkagent Krupke. Aan de avondvoorstelling werkt ook de Musical Entertainment Groep mee. Ze starten de avond met een aantal prachtige musicalsongs en ze spelen een korte rol in de musical Droomplek 2.0.

Bezoek beide voorstellingen van de Scala Musicalklassen!