Met de tour Back In Town duikt The Voice finalist Ruud Hermans de theaters in samen met zijn band. Naast eigen songs, speelt hij ook americana en country klassiekers. Ook vertelt hij verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator grote Amerikaanse country iconen mocht interviewen.

Ruud Hermans

Back in town

Velen zullen Ruud nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Hij presenteerde jarenlang verschillende programma’s, zoals Het Theater van het Sentiment en Country Time. In de Nederlandse country scene wist Ruud zelf ook een plekje te veroveren als één van de meest gewaardeerde singer-songwriters. Met zijn band The Tumbleweeds scoorde hij een hit met Somewhere Between.

Zijn carrière heeft een prachtige glans gekregen dankzij zijn optreden in The Voice Senior, waar hij de finale heeft gewonnen. De 68-jarige zanger Ruud liet een verpletterende indruk achter op publiek én teamcaptains Ilse DeLange, Frans Bauer, Marco Borsato en Angela Groothuizen.

Met de tour Back In Town duikt Ruud de theaters in samen met zijn band. Naast eigen songs, speelt hij ook americana en country klassiekers. Ook vertelt hij verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator grote Amerikaanse country iconen mocht interviewen.

Ruud Hermans raakt Ilse DeLange in The Voice Senior: "Ik ben er stil van" 
Lees het volledige artikel van het Algemeen Dagblad

Meer weten? Check ruudhermans.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

Jouw bezoek aan De Tamboer