rust-en-vreugd-2024-in-de-tamboer

Rust en Vreugd

Doris Baaten, Wil van der Meer e.a.

zo 07 april 2024 15:00 uur
Bestel
  • € 34,50inclusief

Na het succes van de dagboeken van Hendrik Groen komt Rust en Vreugd in De Tamboer!

Van het verzorgingshuis naar de volkstuin: na het succes van de dagboeken van Hendrik Groen, kruipt de auteur nu in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. Emma legt de maatschappij op komische, vileine wijze onder een vergrootglas.

Doris Baaten speelt Emma op onnavolgbare wijze. Emma is nog maar pas weduwe. Tijdens het opruimen stuit ze op een vergeten inschrijving voor een tuinhuisje op volkstuinencomplex Rust en Vreugd. In gedachten spoort haar overleden man haar aan om een kijkje te nemen. Emma wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit. Een gezellige, bonte groep medebewoners schiet meteen te hulp.

Maar het is niet alleen maar vreugde in het groene paradijs. Tuincontrole commissies, onderlinge strijd, vele ongeschreven regels. Emma komt vol bravoure in actie. Ondanks haar verdriet, vindt ze op de tuin haar geluk weer terug. Mede dankzij haar nieuwe vrienden.

Een ontroerende, herkenbare en tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen! Met een topcast bestaande uit Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers, Scott Reniers en Mats Hoogland. Ook spelen er amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee. Regie: Bruun Kuijt.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!

Bestel een kaartje voor de inleiding!