Rosa da Silva - cabaretweekend - 2024 in De Tamboer
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk
Rosa da Silva - La Vida Rosa - Fotografie Anne van Zantwijk

Rosa da Silva

A vida rosa

Foto: Henri Verhoef

Rosa da Silva in De Tamboer!

Hoe vaak hoor je het niet: straks ga ik genieten. Maar wanneer is dat? En hoe weet je of je geniet? Rosa heeft een poosje op een roze wolk doorgebracht. Nu is ze geland. Na de geboorte van haar dochter vraagt ze zich af: heb ik mijn eigen weg tot nu toe bewandeld? Daarvoor moet ze eerst ontdekken wie ze is. Is Rosa zichzelf? Of is ze een versie van zichzelf die anderen graag zien?

In deze persoonlijke, muzikale voorstelling is Rosa kwetsbaar en strijdlustig. Gewapend met de beste stem in de kleinkunst zingt ze mooie luisterliedjes, geschreven door tekstschrijver Tim Teunissen en componist Sergio Escoda, waarin haar liefde voor Americana en haar amor voor Bossanova duidelijk naar voren komt. Rosa maakt je deelgenoot van haar zoektocht naar haar eigen identiteit. Is het zo rooskleurig geworden als ze dacht? Luister naar alle (goedbedoelde) adviezen van (niet) inspirerende mensen om haar heen. Wie weet wordt er wel een nieuwe Rosa geboren.

Rosa da Silva

Rosa da Silva kende een droomdebuut met haar show Daar moet je heen. Ze won in 2019 de jury- en publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en haar lied Als het zover is werd in 2021 genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs. Eerder vertolkte Rosa hoofdrollen in voorstellingen ANNE en De Tweeling. Met haar tweede soloprogramma bewijst ze definitief dat ze in het theater thuishoort.

Rosa was te gast bij het radioprogramma Spijkers met Koppen en vertelde over haar nieuwe voorstelling en zong het nummer 'Zachtjes landen'. Bekijk het fragment hier.

Cabaretweekend

Rosa da Silva is één van de acht cabaretiers die te zien is tijdens het Cabaretweekend dat van 29 maart tot en met 1 april 2024 plaatsvindt in De Tamboer en in Het Podium. Alle kaarten dit weekend kosten € 10,00. En als je voor twee voorstellingen tegelijk kaarten reserveert, krijg je van ons de 3e cadeau! Bekijk hier alle voorstellingen in het Cabaretweekend.
Reserveer hier direct kaarten voor de 3=2 actie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Het Parool

“Rosa da silva zingt prachtig, maar is ook niet vies van een stevige portie sentiment”

De Volkskrant

“Een van de allermooiste kleinkunststemmen”

Theaterkrant

“Da silva is een heldin in het gedetailleerd schetsen en imiteren van haar personages”

Cabaretweekend 2024

Alle* voorstellingen voor slechts € 10,00
2 voorstellingen boeken = 3e gratis!