Rootsriders & friends ft. Mo Ali - Bob Marley’s Acoustic Edition - 20234in De Tamboer
Rootsriders & friends ft. Mo Ali - Bob Marley’s Acoustic Edition - 2024 in De Tamboer

Rootsriders & friends ft. Mo Ali

Bob Marley’s Acoustic Edition

Natascha Verheij Fotografie

Een eerbetoon aan Bob Marley!

Opzwepende, zwoele ritmes in de hitparades van het westen: het is vijftig jaar geleden sinds Bob Marley internationaal doorbrak. Tijd voor een (semi)akoestische reis door de fantastische muzikale erfenis van de King of Reggae!

En daarvoor hebben de Rootsriders goud in handen: zanger Mo Ali beschikt namelijk over misschien wel de beste Bob Marley-geïnspireerde stem van dit moment. Ter wereld! In het nieuwe programma Bob Marley Tribute: Legend The Acoustic Edition hoor je de bekende klassiekers, voorzien van een verrassend akoestisch arrangement.

Rootsriders & friends

Naast vaste Rootsriders-zanger Mo Ali komt ook zangeres Shirley Daisy mee naar De Tamboer. En daar houdt het nog niet op. Voor dit eerbetoon aan Bob Marley reizen louter topmuzikanten af naar Hoogeveen: de geweldige percussionist Gregory Pataca, mede-oprichter Darin Guermonprez (vaste toetsenist van Diggy Dex), zanger en multi-instrumentalist Stanley Clementina en bassist Bunn Riley.

De Rootsriders garanderen een waar reggaefeest, vol met die heerlijke, diepe baslijnen.

De band haalde begin 2022 de finale van het SBS6 programma The Tribute, Battle of the Bands. Als beloning stond de band op 7 mei van dat jaar in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met de 3 andere finalisten van het programma.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?