Let op! Bestel jij tussen 1 en 21 september kaarten voor één of meerdere voorstellingen in De Tamboer? Dan krijg je van ons twee gratis kaarten voor de Blind Date op 21 september!
Rob Dekay - Theatertour - 2023 in De Tamboer

Rob Dekay

Theatertour

vr 24 november 2023 20:15 uur
Bestel
  • € 22,50 (Normaal), € 15,00 (Jongeren t/m 21 jaar) alle inclusief

Wie is Rob Dekay nu echt?

Een vat vol tegenstrijdigheden met niet alleen kleurrijke tatoeages, maar ook een kleurrijk verleden: Rob Dekay. Veel mensen kennen hem als de singer-songwriter met het rauwe stemgeluid, anderen kennen hem als dé Mol van Wie is De Mol? 2021. Ook speelde hij Judas in The Passion. Maar wie is Rob nu echt? Tijdens zijn theatertour beantwoordt hij die vraag. Verhalen vertellen kan hij als geen ander, maar natuurlijk speelt hij ook muziek. Samen met zijn band.

Muziek met gevoel, met ballen, een tikje rauw en altijd melodieus. In Robs liedjes hoor je invloeden uit de roots en country. De teksten nemen je mee naar zijn hart, waar het stormt en waar de zon schijnt. Authenticiteit staat voorop. Zijn ingewikkelde jeugd, de verleidingen, de twaalf ambachten en dertien ongelukken hebben hem gemaakt tot de man en muzikant die hij nu is. Aangenaam, dit is Rob Dekay.

Meer weten? Check www.robdekay.nl

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Waar kan ik parkeren?

Bestel nu een horeca arrangement!