René van Meurs - 2636 - 2022 - in De Tamboer
  • cabaret

René van Meurs

2636

za 16 april 2022 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 19,50 inclusief

Schipluiden is een bijzonder dorp. Alles leeft, bruist, sputtert tegen en beweegt. Als iets niet zint, krijg je de wind van voren. Geloven ze in je? Dan heb je wind mee. Tegelijkertijd kan het een fijne windstille plek zijn. Een luwte, om je op te laden voor de volgende storm.

Je zal toch aan de vooravond staan van een nieuwe fase. Met je levenservaring en goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Zo hoort dat toch? Dingen vinden, verantwoordelijkheid nemen. Maar misschien wil je gewoon nog wat dollen en loltrappen. Dat moet ook kunnen toch?

René vertelt er wel over. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes bevatten altijd steengoede grappen. Hij is kwetsbaar, persoonlijk en grappig. “Theater als troost in optima forma,” schreef Trouw over zijn vorige show. In het vijfde programma zet René deze lijn onvermindert voort. Het wordt een mooie theateravond. Of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!”

Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor Neerlands Hoop.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer